Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΕΠΙΦΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ - ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

on 4/14/2014

Η επίφυση είναι το μέρος του εγκεφάλου που ενδυναμώνει αυτό που είναι γνωστό ως η "έκτη αίσθηση" και άλλες παραφυσικές ικανότητες. Είναι επίσης το κέντρο της αίσθησης της ευτυχίας. Η επίφυση είναι σε αδράνεια στο μέσο άτομο. Μια αδρανής επίφυση είναι ισοδύναμη με έναν αποκομμένο νωτιαίο μυελό, όπου το μυαλό δεν μπορεί να στείλει μηνύματα ή να κινήσει μέλη του σώματος πέρα από τη περιοχή που έχει αποκοπεί. Η μόνη διαφορά είναι ότι η επίφυση επηρεάζει τη ψυχή.

Με το πέρασμα των αιώνων, εξαιτίας των σχετικών "θρησκειών", η ανθρωπότητα έχει παρακμάσει εξελικτικά και πνευματικά. Αυτός είναι ο λόγος που η ανθρωπότητα στο σύνολό της είναι πνευματικά ανίσχυρη. Ο στόχος των θρησκειών πάντα ήταν να κρατήσουν την ανθρωπότητα σε άγνοια και χωρίς δύναμη. Κάθε φορά που μια θρησκεία καταλάμβανε τον έλεγχο μιας περιοχής, τα αρχαία έγγραφα απομακρυνόντουσαν ή καταστρέφονταν. Οι θρησκείες τότε αντικαθιστούσαν τη γνώση που είχαν αφαιρέσει, με ψέματα και με ψευδείς ιστορίες. Αυτός είναι ο λόγος που η ανθρώπινη φυλή είναι στο σημείο που βρίσκεται σήμερα πνευματικά. Κατάπτωση, αρρώστια, μαρασμός, ανικανότητα και άγνοια είναι τα αποτελέσματα της απώλειας αυτής της γνώσης. Το μέσο άτομο χρησιμοποιεί μόνο το 5-10% της ισχύς του μυαλού του. Αυτό είναι ανάλογο με ένα μέλος του σώματος που έχει ακινητοποιηθεί σε γύψο και είναι άκαμπτο και μαραμένο, αλλά σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Η ανθρωπότητα έχει στερηθεί πρόσβαση στις πνευματικές δυνάμεις μέσω της έλλειψης χρήσης τους από γενιά σε γενιά και τις έχει χάσει σχεδόν όλες.

Για να ενεργοποιήσετε την επίφυση, διαλογισμοί ισχύος θα πρέπει να γίνονται συχνά. Απαιτείται χρόνος για να ενδυναμωθεί αυτός ο αδένας για να ενεργοποιηθεί και να χρησιμοποιηθεί.

Η επίφυση δουλεύει σε συνδυασμό με την υπόφυση. Και οι δύο αδένες ενεργοποιούνται μέσω του διαλογισμού ανοίγματος του τσάκρα της κορώνας.

Η επίφυση και η υπόφυση προσαρμόζουν και χαμηλώνουν τη συχνότητα των βιοηλεκτρικών ροών. Είναι μετασχηματιστές πνευματικής ενέργειας. Η πνευματική ενέργεια εισέρχεται από τα υψηλότερα τσάκρα και κατεβαίνει μέσω του τσάκρα της κορώνας όπου φτάνει στην επίφυση του εγκεφάλου. Καθώς μπαίνει στον εγκέφαλο, ο ρυθμός της δόνησης μειώνεται. Μια ενεργοποιημένη επίφυση λειτουργεί ως μετασχηματιστής που χαμηλώνει τον ρυθμός της ενέργειας σε μια χαμηλότερη συχνότητα. Η ενέργεια μπαίνει και κινείται από την περιοχή του υποθαλάμου του εγκεφάλου προς την υπόφυση. Η υπόφυση μετασχηματίζει την ενέργεια σε μια ακόμα χαμηλότερη συχνότητα ώστε να μπορεί να απορροφηθεί και να διαβαστεί από τον εγκέφαλο.

Η ανθρωπότητα στο σύνολό της λειτουργεί σε μια χαμηλή συχνότητα. Ο διαλογισμός ισχύος και η στρέψη των τσάκρα μας επιταχύνει αυτή τη δόνηση σε υψηλότερα επίπεδα όπου είμαστε πνευματικά ανοιχτοί και έχουμε αντίληψη. Μια υψηλότερη δόνηση μας προστατεύει επίσης από ασθένειες και αρνητικές ενέργειες.

Το μεσολόβιο λειτουργεί για να ανταλλάσει πληροφορίες ανάμεσα στα δυο ημισφαίρια του εγκεφάλου. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν τη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου, καθώς ζούμε σε έναν κόσμο που βασίζεται στο αριστερό ημισφαίριο. Ο διαλογισμός κενού σιωπά την αριστερή μεριά, της σκέψης και της λογικής, και μας ανοίγει τη δεξιά πλευρά, που είναι η διαισθητική/πνευματική πλευρά.

Το φως είναι απαραίτητο για τη ψυχή. Τόσο πολύ αρνητικότητα έχει συσχετιστεί με το φως λόγω της κατάχρησης των θρησκειών της δεξιάς ατραπούς και τη κίνηση της νέας εποχής. Το φώς συνδέεται με την αστραπή που συμβολίζει τη δημιουργία και είναι ένα αρχαίο σύμβολο. Μπορούμε να ταξιδέψουμε στο φως και να χρησιμοποιήσουμε το φως για τους δικούς μας σκοπούς...

 diogeneis.blogspot.gr 


Μοιραστείτε το :

...paneer at home

How to make Paneer at home

pare

"What are you upto madam?" asked the shopkeeper of the mom's favorite dairy products shop, after he noticed me inquiring, pressing hundredth time the block of paneer he had handed to me ten minutes ago. Almost, embarrassed by his tone, I blurted out, I was just curious how they got that paneer to be so soft and spongy. Not expecting an answer, after all his business relied on it, I looked up at M, who was clearly annoyed he was getting late, the shopkeeper like a true Indian salesman said "You have to buy milk from us for that". Mom has warned me not to buy milk from him already "Way to expensive and its as thin as water" she complained.

hanging

Not the one to give up so easy, I tried one more time -

Bhai (brother) do you use lime to split it?
Yes, madam.
How much do you add bhai?
Till the milk splits, little at a time
Oh good, I do it that way, what's in your milk you say?
Fat!

With that, and looking at the number of cusomters he had to attend to, I left it at that.

paneer

Though I couldn't get anything too useful from him, he actually helped me find what I was doing right. For years, friends have asked me how I make my paneer. My answer is simple, boil the milk, split it with acid, remove the whey, put weight on it and that's it. Quite a few friends where not able to recreate the results.

paneer3

So today I'm sharing my technique in detail for making paneer and a few tips I hope will help you get through paneer making. Because trust me, once you make your own, you will never go back to store bought.

paneer2

Paneer is a soft fresh Indian cottage cheese made by simply using acid and no rennet. From sweets, to snacks, curries and even flat breads, one or the other form of this cheese is used in North Indian cuisine extensively. Paneer can also be used in kebabs and tikka as an addictive vegetarian option. No one is going to miss the meat!

panan

How to make Paneer
Serves 2, makes about a cup or slightly more

Ingredients 

2 liter Fresh whole milk 
2-3 tbsp lime/lemon juice

Things you will need

2 heavy deep bottom pan
Cheesecloth
Wooden spoon to stir

Method

Heat the milk in the deep and heavy bottom  pan at medium heat. Let it come to a gentle boil and stay there for a minute. Make sure the milk is not vigorously boiling. If it does, reduce the heat and bring the milk back to gentle boil.

Add one tablespoon of juice and quickly stir it in. At this point, you will start to see small curdles in the milk but no whey. Add another tablespoon of juice and again stir it in. The curdles will increase and you will slowly begin to see the greenish whey. Add the last tablespoon of juice and with this, you should be able to see a clear greenish whey separating from the curdles, switch of the gas immediately at this point. Depending on the acidity of the juice, the amount of juice you require may differ. Start with one tablespoon at a time till you achieve the results.

Line another pan with double layered cheesecloth. Make sure the cheesecloth is long enough to be bundled up and hanged later. Run the whey through the cloth which will collect all the curdles. Wash the curdles, by running it through cold water to remove the lemon taste.

Tie up the cheesecloth in a tight bundle and let it drain for about 30 minutes. Then place weight on the cheese to get it to be flatter and drain out extra moisture. I generally place it between two cutting board and add heavy pot on top for 1-2 hour.You don't want to add too much weight for too long as it can drain out way too much moisture from the cheese making it hard and crumbly.

Wrap it and store it in the fridge for upto a week. But I certainly prefer to use it as early as possible.

For using in curries, cut them into similar size cubes. You might want to trim out those irregular edges to get even cubes. Keep those irregular edges and crumbles, I have a recipe for that coming up!

Tip: Use the leftover whey for pancakes, making roti or other bread, add to smoothies, thin out yogurt with the whey for yogurt drinks, or use it to water the plants.

ricotta τυρι που γινεται στο σπιτι!

ricotta3_wm
Τώρα που έχουμε κατακτήσει Μασκαρπόνε είναι για να RICOTTA! Τολμώ να πω, αυτό είναι ακόμα πιο εύκολο από ό, τι το μασκαρπόνε! Δεν νομίζω ότι θα είμαι ποτέ να αγοράζουν ένα από αυτά τα τυριά στο κατάστημα και πάλι LOL. Ποιος ήξερε! Είναι τόσο απλό! Και η γεύση, Θεέ μου! Είναι τόσο αχ-mazing ζεστό από το κόσκινο, Θεέ μου Θεέ μου! Ναι, ξέρεις ότι δεν θα μπορούσε να αντισταθεί τη λήψη litte τεστ γεύσης!
ricotta4_wm
Εννοώ να δούμε αυτό το κουτάλι γεμάτο κρεμώδη καλοσύνη! Και το έκανα σε λιγότερο από 3,5 ώρες! Και μπορείτε επίσης!Προσπάθησα κάνει αυτό με φρέσκο ​​λεμόνι και λάιμ χυμούς και πρέπει να πω ότι προτίμησε την LIME. Αλλά hey οι δύο εργάστηκαν, ώστε αν έχετε μόνο λεμόνι πάει μπροστά! Επίσης, θα χρειαστείτε ένα λεπτής ύφανσης τουλπάνι. Αν το δικό σας δεν είναι καλός μπορείτε να στρώμα μερικές φορές και να επιτευχθεί το ίδιο αποτέλεσμα.
ricotta5_wm
Επίσης, να είστε σίγουροι ότι το μείγμα σας έρχεται σε μια βράση ΠΡΙΝ μπορείτε να προσθέσετε στους χυμούς ή δεν θα πήζει αμέσως {εμπιστοσύνη μου σε αυτό το LOL} Όταν το δοχείο μοιάζει να έχει λίγο κρεμώδες συστάδες επιπλέουν όλα γύρω από αυτό, τότε είναι έτοιμο να τίθεται από το κόσκινο! Είναι σχεδόν σαν μαγεία μπροστά στα μάτια σας! Τυρί μαγεία που είναι? )
ricotta1_wm
Έτσι, ικανοποιώντας κάνοντας το δικό σας τυριά! I love it εξαπλωθεί σε ζεστό φρυγανισμένο ψωμί ιταλική, σε raviolis μου, που είμαι αστειεύεστε εγώ LURVE όμως μπορώ να το πάρει LOL! Μέχρι το επόμενο θα είναι ΜΟΤΣΑΡΈΛΑ & δεν μπορώ να σας πω πόσο συγκινημένος είμαι για αυτό το ένα! Τίποτα σαν ένα Insalata Caprese με φρέσκια μοτσαρέλα! Ιδανική για το καλοκαίρι!
Χρόνια Τυρί Κάνοντας! Baci!
υπογραφή
Τι θα χρειαστείτε:8 κούπες πλήρες γάλα 
1 φλιτζάνι βαριά κτυπώντας κρέμα 
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 
3 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​χυμό λάιμ {μπορεί να υποκαταστήσει το χυμό λεμονιού}
Τι να κάνετε:Ετοιμάστε ένα κόσκινο επενδεδυμένα με λεπτή γάζα ματιών και τοποθετήστε το πάνω από ένα μεγάλο μπολ, να αναιρέσει.Σε ένα μεγάλο stockpot προσθέτετε το γάλα, την κρέμα και το αλάτι και αφήνουμε να πάρει βράση. Ανακατεύοντας συνεχώς. Όταν έχει φτάσει σε ένα τροχαίο βράζει προσθέτετε το χυμό λάιμ, χαμηλώνετε τη φωτιά και ανακατεύετε μέχρι να πήζει μείγμα. Ρίχνουμε το μείγμα μέσα στο σουρωτήρι και αφήστε το να καθίσει περίπου 1 ώρα για να στραγγίσει και δροσερό.
Απορρίψτε το υγρό στο κάτω μπολ. Τοποθετήστε το κόσκινο στο ψυγείο στην ψύχρα για τουλάχιστον δύο ώρες. Μόλις διατηρημένα με απλή ψύξη, transer Ricotta σε ένα αεροστεγές δοχείο και διατηρείται στο ψυγείο.
Buon Appetito!

κρυα τουρτα με crakers

No-Bake Honey Cake

Honey Layered Cake in under 1 hour! No Baking Required! recipe by Let the Baking Begin Blog. com
Pinit
Are you not much of a baker? Does something go wrong every time you put something in the oven? Then this cake is for you! This is a delicious alternative to the original Honey Cake, which requires you to make the cake layers from scratch. It still yields tender cake that melts in your mouth, without the hours of intensive labor of making each individual cake layer. From beginning to end, including washing the dishes, you can make this cake in under an hour. How about that?
If you are a pro, on the other hand, this just might be the easiest cake you will ever make. This was my cheat way of making a Honey Cake, without the use of my oven, rolling pin, or 3 hours. Read on, to find out how I did it…
Honey Layered Cake in under 1 hour! No Baking Required! recipe by Let the Baking Begin Blog. com
Pinit
This might not be such a novel idea, but it works and works great! I used Honey Graham Crackers for cake layers. They absorb the moisture from the cream and become tenderly soft. So if you got some stacking skills, you’ll do great!
Honey Layered Cake in under 1 hour! No Baking Required! recipe by Let the Baking Begin Blog. com
Pinit
No-Bake Honey Cake
Yield: 6x10 cake
Ingredients
  • 1 box + 1 packet from another box of Graham Crackers (4 individually wrapped packets)
  • 2 cups heavy cream
  • 1 packet cream cheese, chilled
  • 1 stick butter, room temperature
  • 1 can of sweetened condensed milk
  • 1/3 cup chocolate, chopped
  • 15 mini Peanut Butter Cup candies (optional)
  • Decoration
    Ganache
  • 1/3 cup heavy cream
  • 1/3 cup chopped chocolate
  • Crumb
  • 4 crackers
  • .
Instructions
    To make the ganache }
  1. Heat cream until almost boiling (in the microwave or on the stovetop).
  2. Add chocolate and let sit undisturbed for 2-3 minutes.
  3. Using a spoon, stir until smooth and homogenous.
  4. Make the cream
  5. Whip butter until fluffy, add cream cheese 1 tablespoon at a time, until no chunks of cream cheese are visible.
  6. While still whipping, pour the condensed milk, until fully incorporated.
  7. Transfer to a large bowl.
  8. In the now empty bowl of the mixer, whip heavy cream until stiff peaks.
  9. Add heavy cream into the condensed milk cream in 3 additions and carefully fold it in.
  10. Put a dab of frosting across the serving plate. Put the first row of 4 crackers. Press to secure them to the plate.
  11. Assembly
  12. Put about 1 cups frosting on top of the crackers and spread out evenly. Keep alternating layers until all frosting and crackers are used up.
  13. Cover the cake in remaining frosting.
  14. Crush up about about 4 crackers, take a palm full of crumbs, cupping your hand press against the side of the cake.
  15. Pour ganache on top of the cake and spread out, being careful not to allow for dripping over the sides.
  16. Decorate the edges of the cake with cut up Peanut Butter Cups.
  17. Allow the cake to sit in the fridge for 24 hours before eating.
  18. Let come to room temperature before serving
Honey Layered Cake in under 1 hour! No Baking Required! recipe by Let the Baking Begin Blog. com
Pinit
Bon Appetite!

παρασκευαζω φρασκο τυρι στο σπιτι

Homemade Fresh Cheese {Домашний Творог}

Make your own Homemade Fresh Cheese...with only two natural ingredients, no preservatives and no nasty junk they seem to put in everything these days. Get your doze of calcium, tastiest way possible!
Pinit
I make fresh cheese pretty often as both me and my daughter enjoy it for breakfast with honey, sprinkled with chia seeds. I like it not just for the taste, but also because it’s high in Calcium. Couple tablespoons can make up for your daily recommended doze. It’s great to use as filling for pastries, pirogees and (aka vareniki). I even know some pretty smart moms whose kids do not eat fresh cheese, generously stuff crepes and serve them for breakfast. Sneaky, huh? No, just smart!
Make your own Homemade Fresh Cheese...with only two natural ingredients, no preservatives and no nasty junk they seem to put in everything these days. Get your doze of calcium, tastiest way possible!
Pinit
I experimented with different buttermilk & yogurt brands and found one brand of buttermilk that invites the correct probiotic bacteria into the milk, to make the best quality fresh cheese. If you like homemade buttermilk, you can make that as well, all without the slimy looking product that regular buttermilk or yogurt produces.
Make your own Homemade Fresh Cheese...with only two natural ingredients, no preservatives and no nasty junk they seem to put in everything these days. Get your doze of calcium, tastiest way possible!
Pinit
I used to use cheesecloth to collect the curds and allow the whey to drip off, but I have always hated the clean up afterwards. Now I use paper towel lined sieve to achieve the same thing. Clean up is a breeze now as you just take the paper towel and throw it away. I can’t believe I didn’t come up with this sooner.
Make your own Homemade Fresh Cheese...with only two natural ingredients, no preservatives and no nasty junk they seem to put in everything these days. Get your doze of calcium, tastiest way possible!
Pinit
Over the years of making my own fresh cheese, I have also found that when I heat the buttermilk, dump it straight into the cheesecloth and hang it, it takes forever for the whey to separate, because all the curds have broken up and mixed in with the whey.
Lately though, after I heat the buttermilk, I use a scoop colander (any other colander with large holes and a handle will work) to gently remove the curds, then I give it a shake to remove most of the whey and lastly I transfer the now whey-less curds to the paper towel lined sieve, the cheese does not need more than an hour before all whey has dripped off and cheese is ready for consumption.
Make your own Homemade Fresh Cheese...with only two natural ingredients, no preservatives and no nasty junk they seem to put in everything these days. Get your doze of calcium, tastiest way possible!
Pinit
So, here are my step by step instructions to how I achieve perfect cheese, every time
Homemade Fresh Cheese
Yield: About 2 lbs (1 kg) fresh cheese.
Ingredients
    Fresh Cheese
  • 1 gallon of milk
  • 1-2 cups Dairy Gold Buttermilk
  • Utensils:
  • Large Heavy Bottom Pot
  • Cheesecloth or Paper towels
  • Food thermometer
  • Sieve
Instructions
  1. *Read complete post before the recipe to get a better understanding of how and why you do what you need to do.
  2. Pour 1 gallon of milk into a large heavy bottom pot.
  3. Heat to 100F, or until it’s slightly hotter than warm. (Do not make it hot, or it will kill the buttermilk culture.) Remove from heat.
  4. Shake the bottle with buttermilk and pour 1-2 cups into the warm milk. Stir for about 1-2 minutes.
  5. Cover with lid and allow to sit at room temperature, undisturbed for 12-24 hours depending on how warm it is. If room temperature is below 70, place pot of warm milk in the oven with just the light on (NO heat).
  6. Buttermilk is ready, when it’s thick and you’re able to ‘cut’ it with a spoon, that means when taking a spoonful of buttermilk, it doesn’t run like milk, but holds it’s shape. (When in doubt, leave it for full 24 hours.)
  7. Cut the buttermilk into 1 inch squares with a long knife.
  8. Insert a thermometer into one of the curds and start heating over very low heat. It will take about 15 minutes to reach to 120F. This is what it will look like when it’s heated to 130F.
  9. Make sure the thermometer is inserted into the curd, not the whey. Whey around the curds might even start boiling because it’s of less density than the curds. When temperature inside the curd reaches 100F, give a gentle stir with a large spoon and bring the hot curd from the bottom to the top. It only needs to be heated another 30F-40F degrees before you will need to drain it. You will see both cheese-like chunks and big curd chunks, that’s ok, that’s how it’s supposed to be.
  10. Once the temperature inside the curd reaches 130-140, give it another gentle stir, to break up large curd chunks and to distribute the heat evenly.
  11. Option 1!
  12. Carefully pour the heated curds to a different pot lined with a cheese cloth, then gather the ends of the cheesecloth, tie them and hang over the kitchen cabinet door handle or some other device. Allow the whey to drip off, until droplets fall about 30 seconds apart. At this point, transfer the cheese with the cheesecloth to the refrigerator. It will harden up and it will be easier to remove the cheesecloth without ruining the cheese ‘ball’.
  13. Option 2!
  14. Alternatively, place a sieve over a pot, put 2 layers of paper towel, completely covering the inside area of the sieve. Use a scoop colander (or something similar) to collect curds and shake off the whey, then transfer the collected curds to the paper towel lined sieve. Allow the whey to drip off, until the interval between droplets is 30 seconds or less.
Notes
To make homemade buttermilk, do not heat like you would to make fresh cheese, but vigorously stir, transfer to a jar and store in the refrigerator.
Pinit

Make your own Homemade Fresh Cheese...with only two natural ingredients, no preservatives and no nasty junk they seem to put in everything these days. Get your doze of calcium, tastiest way possible!
Pinit
Bon Appetite!

Translate