Τώρα που έχουμε κατακτήσει Μασκαρπόνε είναι για να RICOTTA! Τολμώ να πω, αυτό είναι ακόμα πιο εύκολο από ό, τι το μασκαρπόνε! Δεν νομίζω ότι θα είμαι ποτέ να αγοράζουν ένα από αυτά τα τυριά στο κατάστημα και πάλι LOL. Ποιος ήξερε! Είναι τόσο απλό! Και η γεύση, Θεέ μου! Είναι τόσο αχ-mazing ζεστό από το κόσκινο, Θεέ μου Θεέ μου! Ναι, ξέρεις ότι δεν θα μπορούσε να αντισταθεί τη λήψη litte τεστ γεύσης!
Εννοώ να δούμε αυτό το κουτάλι γεμάτο κρεμώδη καλοσύνη! Και το έκανα σε λιγότερο από 3,5 ώρες! Και μπορείτε επίσης!Προσπάθησα κάνει αυτό με φρέσκο λεμόνι και λάιμ χυμούς και πρέπει να πω ότι προτίμησε την LIME. Αλλά hey οι δύο εργάστηκαν, ώστε αν έχετε μόνο λεμόνι πάει μπροστά! Επίσης, θα χρειαστείτε ένα λεπτής ύφανσης τουλπάνι. Αν το δικό σας δεν είναι καλός μπορείτε να στρώμα μερικές φορές και να επιτευχθεί το ίδιο αποτέλεσμα.
Επίσης, να είστε σίγουροι ότι το μείγμα σας έρχεται σε μια βράση ΠΡΙΝ μπορείτε να προσθέσετε στους χυμούς ή δεν θα πήζει αμέσως {εμπιστοσύνη μου σε αυτό το LOL} Όταν το δοχείο μοιάζει να έχει λίγο κρεμώδες συστάδες επιπλέουν όλα γύρω από αυτό, τότε είναι έτοιμο να τίθεται από το κόσκινο! Είναι σχεδόν σαν μαγεία μπροστά στα μάτια σας! Τυρί μαγεία που είναι? )
Έτσι, ικανοποιώντας κάνοντας το δικό σας τυριά! I love it εξαπλωθεί σε ζεστό φρυγανισμένο ψωμί ιταλική, σε raviolis μου, που είμαι αστειεύεστε εγώ LURVE όμως μπορώ να το πάρει LOL! Μέχρι το επόμενο θα είναι ΜΟΤΣΑΡΈΛΑ & δεν μπορώ να σας πω πόσο συγκινημένος είμαι για αυτό το ένα! Τίποτα σαν ένα Insalata Caprese με φρέσκια μοτσαρέλα! Ιδανική για το καλοκαίρι!
Χρόνια Τυρί Κάνοντας! Baci!

Τι θα χρειαστείτε:8 κούπες πλήρες γάλα
1 φλιτζάνι βαριά κτυπώντας κρέμα
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
3 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λάιμ {μπορεί να υποκαταστήσει το χυμό λεμονιού}
1 φλιτζάνι βαριά κτυπώντας κρέμα
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
3 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λάιμ {μπορεί να υποκαταστήσει το χυμό λεμονιού}
Τι να κάνετε:Ετοιμάστε ένα κόσκινο επενδεδυμένα με λεπτή γάζα ματιών και τοποθετήστε το πάνω από ένα μεγάλο μπολ, να αναιρέσει.Σε ένα μεγάλο stockpot προσθέτετε το γάλα, την κρέμα και το αλάτι και αφήνουμε να πάρει βράση. Ανακατεύοντας συνεχώς. Όταν έχει φτάσει σε ένα τροχαίο βράζει προσθέτετε το χυμό λάιμ, χαμηλώνετε τη φωτιά και ανακατεύετε μέχρι να πήζει μείγμα. Ρίχνουμε το μείγμα μέσα στο σουρωτήρι και αφήστε το να καθίσει περίπου 1 ώρα για να στραγγίσει και δροσερό.
Απορρίψτε το υγρό στο κάτω μπολ. Τοποθετήστε το κόσκινο στο ψυγείο στην ψύχρα για τουλάχιστον δύο ώρες. Μόλις διατηρημένα με απλή ψύξη, transer Ricotta σε ένα αεροστεγές δοχείο και διατηρείται στο ψυγείο.
Buon Appetito!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου